20 Ocak 2017 Cuma

1 yorum:

  1. Kırıkkale'nin yerel televizyonu, Kanal 71 "İzlemeye değer..." Kanal 71, Haber 71, .Net, .Com, .Org, .Com.Tr, Kırıkkale, Manşet, Spor, Müzik, Belediye, WebTV, Televizyon, Tv. İyi seyirler :)

    http://kirikkaleportal.blogspot.com.tr/p/kanal-71-canl-yayn-izle.html

    Blogger Nedir? Blogger, 2 milyon civarında üyesi olduğu tahmin edilen, Pyra Labs tarafından geliştirilip Google tarafından satın alınan ilk blog hizmet sağlayıcısıdır. Html, css ve javascript kodları kullanmanıza imkan vermesi nedeniyle kişisel veya küçük ve orta boy işletmeler için web siteleri hazırlanmasına olanak sağlar. Türkçe dil desteği vardır. Google sunucuları üzerinde yer alması hız bakımdan avantaj sağlar.

    Google TV, Google'ın televizyon ortamına interneti taşıdığı ürünüdür. Küçük kutu şeklinde televizyona bağlanabilir büyüklükte olan ve aynı zamanda internete bağlı olan Google TV sayesinde YouTube videolarından, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya araçlarına, film izlemekten, Android Market aracılığıyla oyun oynamaya kadar pek çok aktiviteyi yapabiliryorsunuz. İlk çıktığı zamanlarda arayüzünün ve kullanımının zor olması sebebiyle eleştirilse de geleceğe damgasını vuracak bir teknoloji olması mümkün görünüyor. Google TV ülkemizde henüz satışa sunulmamıştır.

    YanıtlaSil